+ 30 aliments vegetals (cat/esp)

Arribes a menjar setmanalment 30 vegetals diferents? Després d’haver analitzat les mostres fecals de més d’11000 persones, la iniciativa duta a terme per l’American Gut Project ha posat en relleu que aquelles persones que mengen més de 30 vegetals diferents setmanalment tenen una major diversitat de la microbiota intestinal i millor qualitat d’espècies fermentadores que produeixen àcids grassos de cadena curta. Els àcids grassos de cadena curta que produïm, participen en el nostre sistema antioxidant, mantenen a ratlla bacteris com l’Escherichia Coli o la Salmonella, redueixen la permeabilitat intestinal i indueixen a l’apoptosi (mort programada) de les cèl·lules canceroses. Et recomano augmentar el consum de fruita, verdura, hortalisses, fruita seca, llavors, cereals, llegums, etc. per incrementar la diversitat i aprofitar-te dels innumerables beneficis que ens ofereix una microbiota sana.

ESP.- + de 30 alimentos vegetales

¿Comes semanalmente 30 vegetales distintos? Después de haber analizado las muestras fecales de más de 11000 personas, la iniciativa llevada a cabo por el American Gut Project ha puesto en evidencia que aquellas personas que comen más de 30 vegetales diferentes semanalmente tienen una mayor diversidad de la microbiota intestinal y mejor calidad de especies fermentadoras que producen ácidos grasos de cadena corta. Los ácidos grasos de cadena corta que producimos, participan en nuestro sistema antioxidante, mantienen a raya bacterias como Escherichia Coli o Salmonella, reducen la permeabilidad intestinal e inducen a la apoptosis (muerte programada) de las células cancerosas. Te recomiendo aumentar el consumo de fruta, verdura, hortalizas, frutos secos, semillas, cereales, legumbres, etc. para incrementar la diversidad y aprovecharte de los inumerables beneficios que ofrece una microbiota sana.

THE MICROSETTA INITIATIVE

Home

Anuncio publicitario